Tarık Ünlüoğlu

Tarık Ünlüoğlu


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hedefim Sensin 30 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.896.782 25.116.487
Bal Kaymak 18 Mayıs 2018
CGV Mars D. 64.242 782.791
Kara Bela 18 Eylül 2015
CGV Mars D. 892.643 10.132.789
Bana Masal Anlatma 9 Ocak 2015
UIP Türkiye 1.576.979 16.883.440
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP Türkiye 3.414.212 35.022.168
Berlin Kaplanı 27 Ocak 2012
UIP Türkiye 1.983.077 18.248.363
Pinema 1.731.519 15.473.417
Eyyvah Eyvah 2 7 Ocak 2011
UIP Türkiye 3.947.988 36.678.019
Bir Erkeğin Anatomisi 21 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -