Ata Demirer

Ata Demirer

Doğum Bilgisi

6 Temmuz 1972

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 3.537.429 54.842.530
Hedefim Sensin 30 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.896.782 25.116.487
Olanlar Oldu 20 Ocak 2017
CGV Mars D. 1.811.081 21.353.023
Niyazi Gül Dörtnala 8 Mayıs 2015
UIP 994.016 10.347.281
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP 3.414.212 35.022.168
Berlin Kaplanı 27 Ocak 2012
UIP 1.983.077 18.248.363
Eyyvah Eyvah 2 7 Ocak 2011
UIP 3.947.988 36.678.019
Eyyvah Eyvah 26 Şubat 2010
UIP 2.459.815 21.723.367
Osmanlı Cumhuriyeti 21 Kasım 2008
UIP 1.423.303 11.474.933
UIP 180.320 1.154.498