Berat Efe Parlar

Berat Efe Parlar


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 808.671 13.344.113
Can Dostlar 18 Ocak 2019
CJ Entertainment Turkey 1.218.809 15.749.173
CGV Mars D. 579.064 7.283.217
Bücür 21 Eylül 2018
CJ Entertainment Turkey 259.721 3.242.430
CGV Mars D. 799.858 8.791.185
İftarlık Gazoz 29 Ocak 2016
CGV Mars D. 1.031.094 12.319.801
Baskın: Karabasan 1 Ocak 2016
Chantier 67.100 762.576
Karışık Kaset 21 Kasım 2014
Bir Film 203.019 2.097.475