24 Aralık'ta gösterime girecek olan The King's Man'den yeni fragman!

2.365 Gösterim
26 Ağustos 2021 16:40
24 Aralık'ta gösterime girecek olan The King's Man'den yeni fragman!

Kingsman serisinin odağında yer alan gizli istihbarat biriminin I. Dünya Savaşı döneminde kuruluş hikâyesini konu edinen The King's Man'den yeni fragman yayınlandı.


İlk iki filmiyle dünya genelinde $825 milyon hasılata erişen Kingsman serisine imza atan Matthew Vaughn'un bir kez daha yönetmen koltuğunda oturduğu fakat bu kez verimliliğiyle nam salmış istihbarat biriminin orijin hikâyesini anlatmaya soyunduğu The King's Man'den yeni fragman yayınlandı.

 

Eggsy ile Harry'nin maceralarını takip ettiğimiz serinin orijin hikâyesinde, Ralph Fiennes'in hayat verdiği Oxford Dükü ile Beach Rats filmiyle adını duyuran Harris Dickinson'ın canlandırdığı Conrad'ın, bildiğimiz anlamıyla Kingsman'in ilk yıllarında dünyayı tehdit eden kötücül bir güce karşı koymaya çalışmalarını izleyeceğiz. Oyuncu kadrosunda Fiennes ve Dickinson'a Djimon Hounsou, Matthew Goode, Gemma Arterton, Tom Hollander, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Aaron Taylor-Johnson ve Daniel Brühl gibi isimlerin eşlik ettiği film, ülkemizde 24 Aralık'ta gösterime girecek. Film, 24 Aralık'ta gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.