19 Mayıs'ta gösterime girecek Hızlı ve Öfkeli 10'dan son fragman yayınlandı!

13.163 Gösterim
16 Mayıs 2023 12:12
19 Mayıs'ta gösterime girecek Hızlı ve Öfkeli 10'dan son fragman yayınlandı!

Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filminden vizyon öncesi son fragman yayınlandı. Dominic Torretto'dan intikam almaya ant içmiş bir kötüye karşı verilen mücadeleyi anlatan film, 19 Mayıs'ta gösterime girecek.


Hızlı ve Öfkeli serisi yeni filmiyle son sürat geliyor. 19 Mayıs itibarıyla ülkemizde gösterimde olacak olan Hızlı ve Öfkeli 10'dan (Fast X) vizyon öncesi son fragman yayınlandı.

 

Taşıyıcı (The Transporter), The Incredible Hulk, Titanların Savaşı (Clash of the Titans) ve Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) gibi filmlere imza atmış olan Louis Leterrier'in yönetmen koltuğunda oturduğu Hızlı ve Öfkeli 10, Dom Torretto'dan intikam almak için Dom'un aile olarak nitelendirdiği sevdiklerini hedefleyen bir kötüye karşı tüm ekibin verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

 

Vin Diesel'in bir kez daha hem yapımcı hem başrol olarak yer aldığı serinin onuncu filminde, seride daha önce en bir kez yer alan Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Tyrese Gibson, Ludacris gibi isimler rollerine dönerken, Brie Larson, Alan Ritchson ve Jason Momoa seriye bu filmle dahil olan oyuncular oldular.

 

19 Mayıs'ta salonlardaki yerini alacak olan filmin son fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.