Vin Diesel

Vin Diesel


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 62.804 1.119.123
Hızlı ve Öfkeli 8 13 Nisan 2017
UIP Türkiye 2.656.286 31.761.048
UIP Türkiye 501.575 6.730.430
Son Cadı Avcısı 23 Ekim 2015
TME Films 411.018 4.698.569
Hızlı ve Öfkeli 7 3 Nisan 2015
UIP Türkiye 2.961.089 32.132.000
Riddick 4 Ekim 2013
Chantier 333.317 3.502.254
Hızlı ve Öfkeli 6 24 Mayıs 2013
UIP Türkiye 1.180.105 11.225.845
UIP Türkiye 665.624 6.037.189
Hızlı ve Öfkeli 4 3 Nisan 2009
UIP Türkiye 379.827 3.172.155
Babil M.S. 26 Eylül 2008
Tiglon 142.619 1.192.581
Beni Suçlu Bulun 25 Mayıs 2007
Avşar Film 940 6.945
Komando Dadı 8 Nisan 2005
UIP Türkiye 86.359 569.744
Riddick Günlükleri 13 Ağustos 2004
UIP Türkiye 160.467 1.004.378
İntikam Ateşi 26 Eylül 2003
New Films - -
Yeni Nesil Ajan 13 Eylül 2002
Warner Bros. Türkiye 297.959 1.127.558
Hızlı ve Öfkeli 2 Kasım 2001
UIP Türkiye 179.788 554.328
Derin Karanlık 19 Mayıs 2000
A&P Filmcilik 85.641 157.558
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP Türkiye 711.884 734.230