Vin Diesel

Vin Diesel


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.03.2020 1.119.123 TL 62.804
13.04.2017 31.761.048 TL 2.656.286
27.01.2017 6.730.430 TL 501.575
23.10.2015 4.698.569 TL 411.018
03.04.2015 32.132.000 TL 2.961.089
04.10.2013 3.502.254 TL 333.317
24.05.2013 11.225.845 TL 1.180.105
29.04.2011 6.037.189 TL 665.624
03.04.2009 3.172.155 TL 379.827
26.09.2008 1.192.581 TL 142.619
25.05.2007 6.945 TL 940
08.04.2005 569.744 TL 86.359
13.08.2004 1.004.378 TL 160.467
26.09.2003 - -
13.09.2002 1.127.558 TL 297.959
02.11.2001 554.328 TL 179.788
19.05.2000 157.558 TL 85.641
11.09.1998 734.230 TL 711.884