Vin Diesel

Vin Diesel


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Mayıs 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.07.2021 ₺22.181.752 959.767
13.03.2020 ₺1.119.123 62.804
13.04.2017 ₺31.761.048 2.656.286
27.01.2017 ₺6.730.430 501.575
23.10.2015 ₺4.698.569 411.018
03.04.2015 ₺32.132.000 2.961.089
04.10.2013 ₺3.502.254 333.317
24.05.2013 ₺11.225.845 1.180.105
29.04.2011 ₺6.037.189 665.624
03.04.2009 ₺3.172.155 379.827
26.09.2008 ₺1.192.581 142.619
25.05.2007 ₺6.945 940
08.04.2005 ₺569.744 86.359
13.08.2004 ₺1.004.378 160.467
26.09.2003 - -
13.09.2002 ₺1.127.558 297.959
02.11.2001 ₺554.328 179.788
19.05.2000 ₺157.558 85.641
11.09.1998 ₺734.230 711.884