Jason Statham

Jason Statham

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1967

Yaş

53


Gelecek Filmler

The Man from Toronto Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.08.2019 26.353.284 TL 1.446.121
10.08.2018 8.324.128 TL 615.272
13.04.2017 31.761.048 TL 2.656.286
26.08.2016 12.372.556 TL 1.123.237
12.06.2015 2.123.603 TL 181.708
03.04.2015 32.132.000 TL 2.961.089
15.08.2014 6.985.717 TL 694.845
25.01.2013 1.266.576 TL 122.101
17.08.2012 5.497.954 TL 586.850
11.05.2012 1.439.625 TL 149.049
23.09.2011 1.020.281 TL 95.430
13.08.2010 2.175.089 TL 235.795
08.05.2009 662.095 TL 80.279
26.12.2008 805.454 TL 90.576
17.10.2008 732.194 TL 88.344
04.04.2008 118.614 TL 14.229
28.03.2008 714.581 TL 95.063
21.03.2008 910.275 TL 102.714
31.08.2007 1.271.527 TL 157.430
01.09.2006 796.563 TL 103.805
14.10.2005 593.070 TL 88.849
10.10.2003 1.017.827 TL 161.892
06.12.2002 522.096 TL 126.926
29.03.2002 545.177 TL 161.850
10.11.2000 333.311 TL 136.400
09.06.2000 65.428 TL 36.049