Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

Doğum Bilgisi

12 Temmuz 1978

Yaş

42


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dul Kadınlar 16 Kasım 2018
TME Films 17.917 278.228
Hızlı ve Öfkeli 8 13 Nisan 2017
UIP Türkiye 2.656.286 31.761.048
Hızlı ve Öfkeli 7 3 Nisan 2015
UIP Türkiye 2.961.089 32.132.000
Ustura Dönüyor 11 Ekim 2013
Pinema 38.236 417.339
Hızlı ve Öfkeli 6 24 Mayıs 2013
UIP Türkiye 1.180.105 11.225.845
Warner Bros. Türkiye 297.089 3.417.403
Ustura 3 Eylül 2010
Pinema 64.132 604.794
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Hızlı ve Öfkeli 4 3 Nisan 2009
UIP Türkiye 379.827 3.172.155
Özel Tim 5 Aralık 2003
Warner Bros. Türkiye 120.587 716.810
Ölümcül Deney 20 Eylül 2002
New Films - -
Hızlı ve Öfkeli 2 Kasım 2001
UIP Türkiye 179.788 554.328