Jordana Brewster

Jordana Brewster

Doğum Bilgisi

26 Nisan 1980

Yaş

40


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hızlı ve Öfkeli 7 3 Nisan 2015
UIP Türkiye 2.961.089 32.132.000
Hızlı ve Öfkeli 6 24 Mayıs 2013
UIP Türkiye 1.180.105 11.225.845
UIP Türkiye 665.624 6.037.189
Hızlı ve Öfkeli 4 3 Nisan 2009
UIP Türkiye 379.827 3.172.155
Warner Bros. Türkiye 93.598 690.535
Hızlı ve Öfkeli 2 Kasım 2001
UIP Türkiye 179.788 554.328
Fakülte 30 Nisan 1999
UIP Türkiye 164.278 185.507