Robert Downey Jr.'ın başrolünde yer aldığı Dolittle'dan fragman yayınlandı

3.667 Gösterim
14 Ekim 2019 12:15
Robert Downey Jr.'ın başrolünde yer aldığı Dolittle'dan fragman yayınlandı

Ünlü oyuncu Robert Downey Jr.'ın başrolünde yer aldığı, Hugh Lofting'in çocuk hikâyelerinin ünlü ana karakteri Dr. John Dolittle'ın maceralarını anlatan Dolittle'dan fragman yayınlandı.


Hugh Lofting'in ünlü karakteri Dr. Dolittle'ın, başrolünde Robert Downey Jr.'ın yer aldığı yeni sinema uyarlaması Dolittle'dan fragman yayınlandı. Robert Downey Jr.'ın yanı sıra Antonio Banderas, Michael Sheen, Jessie Buckley, Ralph Ineson gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alırken, filmin orijinal seslendirme ekibinde Tom Holland, Rami MalekEmma Thompson, Ralph FiennesMarion CotillardCarmen Ejogo, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, Selena Gomez gibi isimler bulunuyor.

Karısının ölümünden sonra konuşabildiği hayvan dostlarıyla inzivaya çekilen veteriner Dr. John Dolittle'ın, genç Kraliçe Victoria'nın amansız bir rahatsızlığa yakalanmasının akabinde, kendisini bu duruma bir deva bulmak için büyük bir maceranın içerisinde bulmasını anlatan Dolittle'ın yönetmen koltuğunda Syriana, Gold gibi filmlerin yönetmeni Stephen Gaghan oturuyor. Film, 17 Ocak 2020 tarihinden itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.