Emma Thompson

Emma Thompson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Şans Daha 29 Kasım 2019
UIP Türkiye 16.953 419.368
Gece Kuşu 16 Ağustos 2019
TME Films 6.764 130.659
Warner Bros. Türkiye 152.980 2.736.049
UIP Türkiye 35.455 552.115
Güzel ve Çirkin 17 Mart 2017
UIP Türkiye 249.436 3.553.758
UIP Türkiye 87.706 1.298.386
TME Films 4.372 55.851
Çok Pişmiş 30 Ekim 2015
TME Films 44.377 711.698
Mr. Banks 7 Şubat 2014
UIP Türkiye 22.218 301.932
Siyah Giyen Adamlar 3 25 Mayıs 2012
Warner Bros. Türkiye 157.197 1.909.763
UIP Türkiye 34.646 330.823
Aşka Son Şans 17 Temmuz 2009
Medyavizyon 42.771 389.707
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP Türkiye 270.024 1.844.800
Kirli Yarış 25 Eylül 1998
Warner Bros. Türkiye 40.875 50.188
Bir Kış Masalı 27 Mart 1998
A Film 8.510 5.868
Aşk ve Yaşam 12 Nisan 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Carrington 8 Aralık 1995
Standard Film - -
Ufaklık 6 Ocak 1995
UIP Türkiye - -
Günden Kalanlar 18 Mart 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Babam İçin 25 Şubat 1994
UIP Türkiye - -
Howards Sonu 19 Mart 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Yeniden Ölmek 27 Mart 1992
UIP Türkiye - -