Marion Cotillard

Marion Cotillard


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺62.701 3.143
16.08.2019 ₺63.883 5.099
04.08.2017 ₺42.151 3.612
21.07.2017 ₺77.255 6.984
03.03.2017 ₺98.587 8.479
23.12.2016 ₺7.776.426 594.343
09.12.2016 ₺41.625 3.166
02.12.2016 ₺3.635.447 261.795
04.12.2015 ₺591.847 39.284
17.07.2015 ₺57.792 3.639
26.12.2014 ₺53.645 4.513
27.07.2012 ₺8.429.943 799.586
21.10.2011 ₺1.094.365 100.179
30.09.2011 ₺1.326.508 107.236
30.07.2010 ₺11.108.953 1.107.555
26.02.2010 ₺666.142 54.854
10.07.2009 ₺1.218.237 132.326
03.08.2007 ₺175.123 17.958
14.07.2006 ₺63.900 8.297
26.03.2004 ₺176.797 27.290
09.05.2003 ₺374.084 73.003
02.03.2001 ₺274.155 118.462
01.01.1999 ₺107.403 91.474