Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Doğum Tarihi

4 Nisan 1965

Yaş

57


Gelecek Filmler

Oppenheimer Biyografi, Dram, Tarihi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Temmuz 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.01.2020 ₺5.334.224 293.337
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
07.07.2017 ₺9.150.038 707.320
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
01.05.2015 ₺15.618.775 1.284.848
17.10.2014 ₺729.659 52.905
03.05.2013 ₺8.208.682 716.817
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
16.12.2011 ₺7.227.400 715.983
26.11.2010 ₺1.211.516 105.388
07.05.2010 ₺2.743.085 294.602
15.01.2010 ₺2.828.949 269.864
10.10.2008 ₺375.216 39.125
02.05.2008 ₺2.087.956 261.693
29.02.2008 ₺31.508 3.673
18.05.2007 ₺434.868 47.954
19.01.2007 ₺75.233 7.816
17.02.2006 ₺125.982 13.486
25.11.2005 ₺151.892 17.640
20.05.2005 ₺114.545 16.437
30.01.2004 ₺1.625.065 273.268
22.01.1999 ₺7.577 5.926
05.06.1998 ₺35.344 40.961
01.05.1998 ₺92.417 116.064
31.01.1997 - -
03.01.1997 - -
02.08.1996 - -
10.02.1995 - -
23.12.1994 - -
11.03.1994 - -
21.01.1994 - -
24.05.1991 - -