Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Doğum Tarihi

4 Nisan 1965

Yaş

55


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

7 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.01.2020 5.334.224 TL 293.337
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
07.07.2017 9.150.038 TL 707.320
06.05.2016 14.760.714 TL 1.165.583
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
17.10.2014 729.659 TL 52.905
03.05.2013 8.208.682 TL 716.817
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
16.12.2011 7.227.400 TL 715.983
26.11.2010 1.211.516 TL 105.388
07.05.2010 2.743.085 TL 294.602
15.01.2010 2.828.949 TL 269.864
10.10.2008 375.216 TL 39.125
02.05.2008 2.087.956 TL 261.693
29.02.2008 31.508 TL 3.673
18.05.2007 434.868 TL 47.954
19.01.2007 75.233 TL 7.816
17.02.2006 125.982 TL 13.486
25.11.2005 151.892 TL 17.640
20.05.2005 114.545 TL 16.437
30.01.2004 1.625.065 TL 273.268
22.01.1999 7.577 TL 5.926
05.06.1998 35.344 TL 40.961
01.05.1998 92.417 TL 116.064
31.01.1997 - -
03.01.1997 - -
02.08.1996 - -
10.02.1995 - -
23.12.1994 - -
11.03.1994 - -
21.01.1994 - -
24.05.1991 - -