Octavia Spencer

Octavia Spencer


Gelecek Filmler

Hadi Gidelim 3 Boyutlu, Animasyon

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

11 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ma 31 Mayıs 2019
UIP 22.854 394.174
Şipşak Aile 12 Nisan 2019
UIP 10.481 202.348
Suyun Sesi 16 Şubat 2018
TME Films 99.769 1.233.246
Deha 26 Mayıs 2017
TME Films 37.971 531.835
Baraka 7 Nisan 2017
TME Films 6.975 88.430
Gizli Sayılar 24 Şubat 2017
TME Films 37.494 575.470
Bu Nasıl Sarışın 2 21 Kasım 2003
Özen Film 48.374 296.952
Vay Anam Vay 15 Eylül 2000
Özen Film 277.512 561.148