Michael Sheen

Michael Sheen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dolittle 17 Ocak 2020
UIP Türkiye 293.337 5.334.224
Kapımdaki Aşk 21 Eylül 2018
Chantier 5.841 87.978
Uzay Yolcuları 13 Ocak 2017
Warner Bros. Türkiye 468.861 6.566.150
TME Films 5.155 74.587
Başvuru: Kabul 14 Haziran 2013
UIP Türkiye 3.475 42.177
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Tiglon 1.379.487 12.209.108
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Akılalmaz 5 Ağustos 2011
Pinema 18.595 202.477
Tron Efsanesi 28 Ocak 2011
UIP Türkiye 243.539 2.981.369
Tiglon 1.243.754 10.817.434
Warner Bros. Türkiye 72.594 598.162
Frost/Nixon 30 Ocak 2009
UIP Türkiye 2.416 29.187
Kraliçe 23 Şubat 2007
Bir Film 59.395 569.218
Kanlı Elmas 2 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 376.623 3.177.788
Özen Film 62.677 488.588
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Cazibe Kanunları 9 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 62.209 447.268
Karanlıklar Ülkesi 30 Ocak 2004
Özen Film 131.777 781.277
Zaman Ötesi 9 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 78.311 507.732
Dört Cesur Arkadaş 10 Ocak 2003
UIP Türkiye 33.305 172.469
Othello 5 Temmuz 1996
Özen Film 35.721 8.424