Nisan ayında vizyona girecek yerli filmler

5.727 Gösterim
29 Mart 2018 15:20
Nisan ayında vizyona girecek yerli filmler

Nisan ayında 21 yerli film seyirciyle buluşuyor.


6 Nisan 2018

Oğuz Yalçın'ın yönettiği Antep Fıstığı, Almanya'da doğup büyümüş, babası Gaziantepli olan Simge'nin, dedesinin kendisine miras bırakması sonucu Gaziantep'e gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Can Feda, operasyon sürecinde olan bir Özel Kuvvetler timinin hikâyesini ele alıyor.

Hamza Yaman'ın yönettiği Dua Et Kardeşiz, arazilerinden yol geçeceğini öğrenen iki kardeşin hikâyesini anlatıyor.

Asuman Dabak ve Yosi Mizrahi'nin başrolünde yer aldığı, Raşit Çelikezer'in yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi Eyvah Karım, çapkınlık yaparken basılan bir kocanın hikâyesini anlatıyor.

Bülent Pelit'in yönettiği Karımı Gördünüz mü?, tatile gittikleri tesislerde eşi Makbule'yi kaybeden Hakkı'nın hikâyesini anlatıyor. Filmin kadrosunda Peker Açıkalın, Ivana Sert ve Nuri Alço gibi isimler yer alıyor.

Gerçek bir hikâyeden beyaz perdeye uyarlanan Kızım ve Ben, eşinin evinin terk etmesinden sonra hayatın tüm zorluğunu kızıyla beraber göğüsleyen özel harekât polisi bir babanın yıllar sonra dönüp gelen eşiyle hayatında yeni ve zorlu bir dönemin kapısının aralanmasını konu ediniyor.

13 Nisan 2018

Burak Deniz ve Büşra Develi'nin başrollerini paylaştığı Arada, İstanbul'da punk müzik icra eden ve ABD'de albüm çıkarma hayali olan Ozan ile kız arkadaşı Lara'nın, Kaliforniya'ya giden bir gemiye bilet bulmak için sürdürdükleri arayışı konu ediniyor.

Deniz Güvenç ile Zaim Güvenç'in yönettiği; Yeşil Salkım, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Deniz Güvenç'in kadrosunda yer aldığı Eğreti Gelin Ladik, eğreti gelin olan bir kadınla kızının hikâyesini konu ediniyor.

Murat Onbul'un yönetmenliğini üstlendiği Kardeşim İçin Der'a, 2011 yılında Suriye'nin Der'a kentinde rejimin aleyhine duvar yazıları yazan gençlerin tutuklanması sonrası gelişen olaylar konu ediliyor.

Çetin Altay'ın yeniden Oflu Hoca'yı canlandırdığı Oflu Hoca Trakya'da, başkanlığını yaptığı Doğanspor'a oyuncu transfer etmek adına Lüleburgaz'a gelen Oflu Hoca'nın maceralarını anlatıyor.

20 Nisan 2018

Selman Kılıçaslan'ın yönettiği Bütün Saadetler Mümkündür, mühendislik okuyan Ali'nin, solistlik yapan ve yalnız bir adamın bakımını üstlenen Gülce ile tanıştıktan sonra değişen hayatını konu ediniyor.

Meltem Bozoflu'nun yönettiği, Güldür Güldür Show ekibinin elinden çıkma Cici Babam, babaları öldükten sonra annelerinin kendine yeni bir yâr bulmasını tam hazmedemeyen üç yetişkin evlâdın, kendini aileye kabul ettirmeye çalışan 'cici baba'yı engellemeye çalışmasını konu ediniyor.

Mustafa Diyar Demirsoy'un yönettiği Horoz Bayram, herkese borçlandığı kasabadan para kazanmak için İstanbul'a gitmenin yolunu düşünen Bayram'ın, bu uğurda çevirdiği oyun sonrası gelişenler anlatılıyor.

Mücahit Pehlivan'ın yönettiği Sandık, kendi hâlinde şirin bir dağ köyüne, nereden geldiği belli olmayan helikopterlerin bir grup sandığı bırakmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

İlhan Akgül ve Sinan Tabanlı'nın yönettiği Son Oyun'un kadrosunda Ali SürmeliDeniz Oral ve Recep Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor.

Volkan Adıyaman'ın yazıp yönettiği Vallahi Hortladı; 14 kişinin, ölümsüzlüğe kavuşmak adına yeniden dünyaya gelen ve kendilerine musallat olan eski kral Nam-Sis'e karşı gelmeye çalışmalarını anlatıyor.

27 Nisan 2018

Mustafa Kenan Aybastı'nın yönettiği Ev Kira Semt Bizim, mutenalaştırma sonucu komşuları birer birer yaşadıkları semtten gitmek zorunda kalan bir grup arkadaşın, bu fahiş kira artışlarına ve kentsel süzülmeye dur deme çalışmalarını ele alıyor.

Hasan Gökalp'in yazıp yönettiği Kâfir, kardeşi Ayşe ile birlikte yaşayan Yasemin'in gördüğü kabuslar sonucu yaşadıklarına odaklanıyor.

Rüzgar Erkoçlar, Beril Kayar, İlayda Fidanlık ve Tolga Özaltındere'nin kadrosunda yer aldığı komedi gençlik filmi Öğrenci Kafası: Soygun'un yönetmenliğini Ayhan Sonyürek üstleniyor.

Hülya Avşar'ın yazıp yönettiği Selfie, Avşar'ın hayatına, aşklarına, kırgınlıklarına ve kızgınlıklarını dair yakın bir bakış sağlıyor.

Michael Önder'in yazıp yönettiği Taksim Hold'em, oturmak üzere oldukları poker oyunları polis müdahalesiyle iki kişinin evlerine sığınması sonucu yarım kalan Alper ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.