Asuman Dabak

Asuman Dabak

Doğum Tarihi

1 Şubat 1970

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.05.2024 ₺852.284 5.393
12.04.2024 ₺335.989 2.091
10.11.2023 ₺1.470.868 14.281
20.10.2023 ₺4.905.537 76.239
09.12.2022 ₺2.991.577 77.519
16.09.2022 ₺362.123 8.442
17.06.2022 ₺270.280 8.206
19.11.2021 ₺189.814 9.010
27.08.2021 ₺263.902 11.778
14.09.2018 ₺454.127 37.082
07.09.2018 ₺668.872 57.225
06.04.2018 ₺34.519 3.372
13.10.2017 ₺96.507 9.477
06.05.2016 ₺56.125 7.521
21.11.2014 ₺1.474.238 146.882
18.12.2009 ₺1.187.524 138.957
09.03.2007 ₺307.167 43.081
02.03.2007 ₺592.613 81.475
28.01.2005 ₺2.501.875 382.751
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.