Asuman Dabak

Asuman Dabak

Doğum Tarihi

1 Şubat 1970

Yaş

52


Gelecek Filmler

Burçlar Romantik-Komedi

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

16 Eylül 2022

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

23 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.06.2022 ₺270.070 8.194
19.11.2021 ₺189.814 9.010
27.08.2021 ₺263.902 11.778
14.09.2018 ₺454.127 37.082
07.09.2018 ₺668.872 57.225
06.04.2018 ₺34.519 3.372
13.10.2017 ₺96.507 9.477
06.05.2016 ₺56.125 7.521
21.11.2014 ₺1.474.238 146.882
18.12.2009 ₺1.187.524 138.957
09.03.2007 ₺307.167 43.081
02.03.2007 ₺592.613 81.475
28.01.2005 ₺2.501.875 382.751