Peker Açıkalın

Peker Açıkalın


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.09.2018 242.615 TL 20.463
13.07.2018 128.016 TL 12.050
06.04.2018 205.123 TL 19.426
25.01.2017 7.812.158 TL 663.675
17.04.2015 600.165 TL 59.946
27.11.2009 2.617.506 TL 317.602
20.11.2008 1.874.807 TL 261.080
10.01.2008 6.803.574 TL 964.104
26.01.2007 2.824.915 TL 379.744
11.01.2007 8.601.108 TL 1.239.902
06.01.2006 12.952.669 TL 2.068.165
28.10.2005 4.921.376 TL 782.604
15.04.2005 1.322.396 TL 205.845
14.01.2005 15.377.292 TL 2.587.824
16.01.2004 8.777.203 TL 1.581.457
06.12.2002 - -
17.11.2000 - -