Peker Açıkalın

Peker Açıkalın


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.09.2018 ₺242.615 20.463
13.07.2018 ₺128.016 12.050
06.04.2018 ₺205.123 19.426
25.01.2017 ₺7.812.158 663.675
17.04.2015 ₺600.165 59.946
27.11.2009 ₺2.617.506 317.602
20.11.2008 ₺1.874.807 261.080
10.01.2008 ₺6.803.574 964.104
26.01.2007 ₺2.824.915 379.744
11.01.2007 ₺8.601.108 1.239.902
06.01.2006 ₺12.952.669 2.068.165
28.10.2005 ₺4.921.376 782.604
15.04.2005 ₺1.322.396 205.845
14.01.2005 ₺15.377.292 2.587.824
16.01.2004 ₺8.777.203 1.581.457
06.12.2002 - -
17.11.2000 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.