Hülya Avşar

Hülya Avşar


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Selfi 27 Nisan 2018
CGV Mars D. 2.487 25.337
72. Koğuş 4 Mart 2011
Medyavizyon 257.520 2.170.015
Bir Film 43.081 307.167
İki Genç Kız 29 Nisan 2005
UIP 71.274 453.949
Özen Film 2.587.824 15.377.292
Kalbin Zamanı 10 Aralık 2004
Warner Bros. 79.598 478.599
Yeşil Işık 5 Nisan 2002
Özen Film 401.673 1.396.855
Warner Bros. 357.467 617.843
Bir Kadının Anatomisi 29 Eylül 1995
Z Film - -
Berlin in Berlin 2 Nisan 1993
Plato Film - -
Benim Sinemalarım 18 Mayıs 1990
Mine Film - -
Fazilet 5 Ocak 1990
Perkan Film - -