Deniz Oral

Deniz Oral


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.12.2019 32.878.702 TL 1.900.129
21.06.2019 1.703 TL 118
24.08.2018 4.158.075 TL 361.018
17.08.2018 524.932 TL 43.296
04.05.2018 15.268 TL 1.521
25.12.2015 4.654.181 TL 451.794
17.04.2015 1.158.352 TL 108.110
06.04.2012 19.445 TL 2.560
12.03.2009 19.581.629 TL 2.566.435
10.01.2008 6.803.574 TL 964.104
16.11.2007 14.657.214 TL 2.032.885
06.01.2006 12.952.669 TL 2.068.165
28.10.2005 4.921.376 TL 782.604
22.10.1999 11.009 TL 5.857
27.11.1998 1.283.943 TL 1.239.015