Deniz Oral

Deniz Oral


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.12.2021 ₺205.358 13.270
06.12.2019 ₺32.890.719 1.900.799
21.06.2019 ₺1.703 118
24.08.2018 ₺4.158.075 361.018
17.08.2018 ₺524.932 43.296
04.05.2018 ₺15.268 1.521
25.12.2015 ₺4.654.181 451.794
17.04.2015 ₺1.158.352 108.110
06.04.2012 ₺19.445 2.560
12.03.2009 ₺19.581.629 2.566.435
10.01.2008 ₺6.803.574 964.104
16.11.2007 ₺14.657.214 2.032.885
06.01.2006 ₺12.952.669 2.068.165
28.10.2005 ₺4.921.376 782.604
22.10.1999 ₺11.009 5.857
27.11.1998 ₺1.283.943 1.239.015