Deniz Oral

Deniz Oral


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mucize 2 Aşk 6 Aralık 2019
CGV Mars D. 1.900.129 32.878.702
Güller 21 Haziran 2019
Derin Film 118 1.703
Facia Üçlü 24 Ağustos 2018
TME Films 361.018 4.158.075
Benim Adım Osssman 17 Ağustos 2018
CGV Mars D. 43.296 524.932
Son Oyun 4 Mayıs 2018
Derin Film 1.521 15.268
Ertuğrul 1890 25 Aralık 2015
CGV Mars D. 451.794 4.654.181
Sebahat & Melahat 17 Nisan 2015
Cinefilm 108.110 1.158.352
Medyavizyon 2.560 19.445
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
UIP Türkiye 964.104 6.803.574
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Özen Film 2.068.165 12.952.669
Özen Film 782.604 4.921.376
Gülün Bittiği Yer 22 Ekim 1999
Mavi Film 5.857 11.009
Warner Bros. Türkiye 1.239.015 1.283.943