Nisan ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 7 yabancı film

5.092 Gösterim
30 Mart 2017 12:00
Nisan ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 7 yabancı film

Nisan ayıyla birlikte, bahar aylarının merakla beklenen ağır topları izleyiciyle buluşmaya başlıyor. Nisan ayı vizyon takviminden, öneri mahiyetinde yedi yabancı filmi sizler için derledik.


13 Nisan 2017

Tam gaz devam eden Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious), oyuncu kadrosuna Charlize Theron ve Helen Mirren gibi iki usta ismi katarak ekibin en zorlu görevlerinden birine odaklanıyor.

21 Nisan 2017

Berlin'de Altın Ayı dâhil olmak üzere dört ödüle birden uzanan Beden ve Ruh Üzerine, birbirini hiç tanımayan, nevi şahsına münhasır Endre ve Maria'nın, rüyaların da işin içinde olduğu alışılmadık aşklarını anlatıyor.

Bu yıl başlarında Sundance'ta prömiyerini gerçekleştiren ve $4,5 milyonluk bütçesiyle ABD'de şu ana kadar yaklaşık $150 milyon hasılat elde etmeyi başaran Get Out, kız arkadaşı Rose'la birlikte, Rose'un ailesiyle tanışmaya giden Chris'in kendisini içerisinde bulduğu esrarengiz ve tekinsiz olaylar silsilesini anlatıyor.

James Gray'in yazıp yönettiği, başrolde yer alan Charlie Hunnam'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland gibi isimleri bulunduran The Lost City of Z, 1920'lerde gizemli bir Amazon uygarlığını bulmak adına yola çıkan kâşif Percival Fawcett ve ailesinin macera dolu hikâyesini konu ediniyor.

28 Nisan 2017

Emma Watson ve Tom Hanks'in başrollerinde yer aldığı The Circle, dünya çapında izleme noktaları oluşturarak insanlığı bir adım ileriye taşıyacağını vadeden dev teknoloji şirketi The Circle ve uygulamalarını gerilimli bir hikâye etrafında ele alıyor.

Mia Hansen-Løve'ın Berlin'den Gümüş Ayı ödülüyle döndüğü filmi Gelecek Günler, evli ve iki çocuklu felsefe öğretmeni Nathalie'nin değişen hayatını konu ediniyor.

2014 yılında büyük sükse yaratan Galaksinin Koruyucuları'nın devam filmi Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Peter Quill, nam-ı diğer Star-Lord ve ekibinin maceralarına devam ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.