Sienna Miller

Sienna Miller


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kayıp Şehir Z 21 Nisan 2017
Chantier 11.092 159.354
Gecenin Kanunu 3 Şubat 2017
Warner Bros. Türkiye 20.536 308.500
Çok Pişmiş 30 Ekim 2015
TME Films 44.377 711.698
Keskin Nişancı 20 Şubat 2015
Warner Bros. Türkiye 88.289 1.128.207
Foxcatcher Takımı 30 Ocak 2015
Chantier 13.619 208.019
Aşka Dair 26 Eylül 2014
Mir Yapım 9.507 96.475
UIP Türkiye 175.085 1.449.217
Yıldız Tozu 5 Ekim 2007
UIP Türkiye 118.318 1.034.425
Görüşme 28 Eylül 2007
Bir Film 9.143 92.397
Casanova 31 Mart 2006
UIP Türkiye 71.991 548.579
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688