Emma Watson

Emma Watson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. 29.405 708.157
The Circle 28 Nisan 2017
Pinema 50.538 740.258
Güzel ve Çirkin 17 Mart 2017
UIP 249.436 3.553.758
Korku Terapisi 9 Ekim 2015
Pinema 21.088 294.798
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP 1.178.671 13.663.068
Buraya Kadar 18 Ekim 2013
Warner Bros. 27.472 321.550
Pırıltılı Hayatlar 13 Eylül 2013
Pinema 4.288 63.669
Tiglon 1.640 13.943
Marilyn ile Bir Hafta 10 Şubat 2012
Tiglon 38.940 480.073
Warner Bros. 798.414 7.925.707
Warner Bros. 798.432 7.557.967
Warner Bros. 640.098 5.052.407
Warner Bros. 687.224 5.148.927
Warner Bros. 764.958 5.061.475
Warner Bros. 625.043 3.511.889
Warner Bros. 1.111.378 4.726.584
Warner Bros. 1.173.068 3.896.477