Emma Watson

Emma Watson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. Türkiye 29.405 708.157
The Circle 28 Nisan 2017
Pinema 50.538 740.258
Güzel ve Çirkin 17 Mart 2017
UIP Türkiye 249.436 3.553.758
Korku Terapisi 9 Ekim 2015
Pinema 21.088 294.798
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP Türkiye 1.178.671 13.663.068
Buraya Kadar 18 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 27.472 321.550
Pırıltılı Hayatlar 13 Eylül 2013
Pinema 4.288 63.669
Tiglon 1.640 13.943
Marilyn ile Bir Hafta 10 Şubat 2012
Tiglon 38.940 480.073
Warner Bros. Türkiye 798.414 7.925.707
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967
Warner Bros. Türkiye 640.098 5.052.407
Warner Bros. Türkiye 687.224 5.148.927
Warner Bros. Türkiye 764.958 5.061.475
Warner Bros. Türkiye 625.043 3.511.889
Warner Bros. Türkiye 1.111.378 4.726.584
Warner Bros. Türkiye 1.173.068 3.896.477