Merakla beklenen Kingsman: Altın Çember'den ilk görseller yayınlandı

4.150 Gösterim
13 Nisan 2017 16:30
Merakla beklenen Kingsman: Altın Çember'den ilk görseller yayınlandı

Matthew Vaughn'un yönettiği 2015 yapımı Kingsman: Gizli Servis'in devam filmi Kingsman: Altın Çember'den ilk görseller yayınlandı.


İngiliz yönetmen Matthew Vaughn'un 2015 yılında çektiği ve oyuncu kadrosunda Colin Firth, Mark Strong, Michael Caine, Samuel L. JacksonSofia Boutella ve bu filmle yıldızı parlayan Taron Egerton'ın yer aldığı Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: The Secret Service), dünya genelinde $414 milyon hasılata ulaşmayı başarmıştı. Vaughn'un yeniden yönetmenlik koltuğuna oturduğu devam filmi Kingsman: Altın Çember (Kingsman: The Golden Circle)'den ise ilk görüntülere bugün ulaşmış bulunuyoruz.

Hayli beğenilen ilk filmde yer alan Firth, Strong ve Egerton'a; Channing Tatum, Jeff Bridges, Julianne Moore, Pedro Pascal, Halle Berry gibi isimlerin katıldığı Kingsman: Altın Çember, rotasını ABD'ye çeviriyor ve dişli bir düşman için bir araya gelen İngiliz ve Amerikan gizli servislerinin mücadelesini odağına alıyor. Entertainment Weekly tarafından ilk görselleri paylaşılan film, Türkiye'de 29 Eylül 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.