Julianne Moore

Julianne Moore


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Geçmişin Sırları 25 Ekim 2019
Filmartı 4.488 56.488
Çarpıcı Kız 25 Ekim 2019
Başka Sinema 753 8.363
Gloria Bell 19 Temmuz 2019
Bir Film 8.409 172.045
Tutsak 2 Kasım 2018
Bir Film 2.116 33.861
Suburbicon 8 Aralık 2017
Bir Film 13.816 190.555
TME Films 241.373 3.367.586
Kördüğüm 24 Haziran 2016
Bir Film 3.031 50.693
Aşka Özgürlük 4 Aralık 2015
Bir Film 2.581 33.724
TME Films 745.338 9.670.654
Unutma Beni 13 Şubat 2015
Bir Film 32.053 415.454
Yedinci Oğul 30 Ocak 2015
UIP 146.870 1.961.355
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
TME Films 811.915 9.025.995
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
Carrie: Günah Tohumu 8 Kasım 2013
Warner Bros. 79.496 846.816
Arada Kalan 25 Ekim 2013
M3 Film 725 9.812
Warner Bros. 101.156 1.063.334
Tiglon 17.048 196.915
Büyük Hata 9 Temmuz 2010
UIP 33.438 357.884
Tek Başına Bir Adam 16 Nisan 2010
Tiglon 11.635 141.879
Körlük (2009) 5 Haziran 2009
Tiglon 20.467 158.587
Vahşi Zarafet 18 Nisan 2008
Bir Film 13.924 129.001
Next 27 Nisan 2007
Chantier 163.430 1.340.848
Son Umut (2006) 1 Aralık 2006
UNP 66.129 577.402
Gizemli Parçalar 5 Kasım 2004
Warner Bros. 88.871 614.637
Cazibe Kanunları 9 Temmuz 2004
Warner Bros. 62.209 447.268
Saatler 14 Mart 2003
UIP 121.251 717.276
Özen Film 33.036 172.085
Çok Özel Haber 15 Mart 2002
UIP 47.753 215.168
Evrim (2001) 20 Temmuz 2001
Warner Bros. 136.812 336.386
Hannibal 6 Nisan 2001
UIP 415.918 1.092.448
Zor Tercih 9 Haziran 2000
Warner Bros. 94.157 210.470
Manolya 31 Mart 2000
Warner Bros. 77.472 172.297
Sapık 12 Şubat 1999
UIP 102.334 114.257
Büyük Lebowski 30 Ekim 1998
Pinema 70.204 65.417
Ateşli Geceler 13 Şubat 1998
Umut Sanat 31.651 20.602
UIP 319.280 158.555
Picasso İle Yaşamak 7 Şubat 1997
Warner Bros. - -
Dokuz Ay 12 Ocak 1996
Özen Film 278.367 47.678
Suikast Çemberi 29 Aralık 1995
Warner Bros. - -
Özen Film - -
Kaçak 5 Kasım 1993
Warner Bros. - -
Kanıt Vücutlar 22 Ocak 1993
Film Pop - -
Warner Bros. - -
Korku Günleri 21 Şubat 1992
İrfan Film - -