Julianne Moore

Julianne Moore


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.10.2019 ₺56.488 4.488
25.10.2019 ₺8.363 753
19.07.2019 ₺172.045 8.409
02.11.2018 ₺33.861 2.116
08.12.2017 ₺190.555 13.816
22.09.2017 ₺3.367.586 241.373
24.06.2016 ₺50.693 3.031
04.12.2015 ₺33.724 2.581
20.11.2015 ₺9.670.654 745.338
13.02.2015 ₺415.454 32.053
30.01.2015 ₺1.961.355 146.870
09.01.2015 ₺120.720 8.242
21.11.2014 ₺9.025.995 811.915
21.03.2014 ₺1.437.742 122.071
08.11.2013 ₺846.816 79.496
25.10.2013 ₺9.812 725
07.10.2011 ₺1.063.334 101.156
11.03.2011 ₺196.915 17.048
09.07.2010 ₺357.884 33.438
16.04.2010 ₺141.879 11.635
05.06.2009 ₺158.587 20.467
18.04.2008 ₺129.001 13.924
27.04.2007 ₺1.340.848 163.430
01.12.2006 ₺577.402 66.129
05.11.2004 ₺614.637 88.871
09.07.2004 ₺447.268 62.209
14.03.2003 ₺717.276 121.251
07.03.2003 ₺172.085 33.036
15.03.2002 ₺215.168 47.753
20.07.2001 ₺336.386 136.812
06.04.2001 ₺1.092.448 415.918
09.06.2000 ₺210.470 94.157
31.03.2000 ₺172.297 77.472
12.02.1999 ₺114.257 102.334
30.10.1998 ₺65.417 70.204
13.02.1998 ₺20.602 31.651
19.09.1997 ₺158.555 319.280
07.02.1997 - -
12.01.1996 ₺47.678 278.367
29.12.1995 - -
11.03.1994 - -
05.11.1993 - -
22.01.1993 - -
12.06.1992 - -
21.02.1992 - -