Julianne Moore

Julianne Moore


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.10.2019 56.488 TL 4.488
25.10.2019 8.363 TL 753
19.07.2019 172.045 TL 8.409
02.11.2018 33.861 TL 2.116
08.12.2017 190.555 TL 13.816
22.09.2017 3.367.586 TL 241.373
24.06.2016 50.693 TL 3.031
04.12.2015 33.724 TL 2.581
20.11.2015 9.670.654 TL 745.338
13.02.2015 415.454 TL 32.053
30.01.2015 1.961.355 TL 146.870
09.01.2015 120.720 TL 8.242
21.11.2014 9.025.995 TL 811.915
21.03.2014 1.437.742 TL 122.071
08.11.2013 846.816 TL 79.496
25.10.2013 9.812 TL 725
07.10.2011 1.063.334 TL 101.156
11.03.2011 196.915 TL 17.048
09.07.2010 357.884 TL 33.438
16.04.2010 141.879 TL 11.635
05.06.2009 158.587 TL 20.467
18.04.2008 129.001 TL 13.924
27.04.2007 1.340.848 TL 163.430
01.12.2006 577.402 TL 66.129
05.11.2004 614.637 TL 88.871
09.07.2004 447.268 TL 62.209
14.03.2003 717.276 TL 121.251
07.03.2003 172.085 TL 33.036
15.03.2002 215.168 TL 47.753
20.07.2001 336.386 TL 136.812
06.04.2001 1.092.448 TL 415.918
09.06.2000 210.470 TL 94.157
31.03.2000 172.297 TL 77.472
12.02.1999 114.257 TL 102.334
30.10.1998 65.417 TL 70.204
13.02.1998 20.602 TL 31.651
19.09.1997 158.555 TL 319.280
07.02.1997 - -
12.01.1996 47.678 TL 278.367
29.12.1995 - -
11.03.1994 - -
05.11.1993 - -
22.01.1993 - -
12.06.1992 - -
21.02.1992 - -