Mark Strong

Mark Strong


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.07.2021 ₺821.682 34.624
05.04.2019 ₺5.282.187 295.920
22.09.2017 ₺3.367.586 241.373
13.03.2015 ₺2.257.694 174.459
20.02.2015 ₺2.136.565 152.428
02.01.2015 ₺918.137 60.869
08.02.2013 ₺265.392 21.377
27.04.2012 ₺191.499 22.599
09.03.2012 ₺1.712.919 151.607
10.02.2012 ₺330.583 28.855
26.08.2011 ₺816.932 71.544
24.06.2011 ₺224.064 26.224
24.06.2011 ₺30.342 3.598
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
15.01.2010 ₺2.828.949 269.864
19.12.2008 ₺2.005.631 207.759
26.09.2008 ₺1.192.581 142.619
04.04.2008 ₺118.614 14.229
05.10.2007 ₺1.034.425 118.318
11.05.2007 ₺65.294 8.493
17.03.2006 ₺738.169 93.206
02.12.2005 ₺235.748 28.718