Mark Strong

Mark Strong


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Shazam! 6 Güç 5 Nisan 2019
Warner Bros. 295.920 5.282.187
TME Films 241.373 3.367.586
TME Films 174.459 2.257.694
Enigma 20 Şubat 2015
Pinema 152.428 2.136.565
Uyuyana Kadar 2 Ocak 2015
Pinema 60.869 918.137
Zero Dark Thirty 8 Şubat 2013
Chantier 21.377 265.392
Kara Altın 27 Nisan 2012
Özen Film 22.599 191.499
UIP 151.607 1.712.919
Köstebek (2012) 10 Şubat 2012
Chantier 28.855 330.583
Yeşil Fener 26 Ağustos 2011
Warner Bros. 71.544 816.932
Kartal 24 Haziran 2011
Tiglon 26.224 224.064
Özgürlük Yolu 24 Haziran 2011
Medyavizyon 3.598 30.342
Robin Hood (2010) 14 Mayıs 2010
UIP 492.484 4.581.236
Sherlock Holmes 15 Ocak 2010
Warner Bros. 269.864 2.828.949
Yalanlar Üstüne 19 Aralık 2008
Warner Bros. 207.759 2.005.631
Babil M.S. 26 Eylül 2008
Tiglon 142.619 1.192.581
Tabanca 4 Nisan 2008
Bir Film 14.229 118.614
Yıldız Tozu 5 Ekim 2007
UIP 118.318 1.034.425
Gün Işığı 11 Mayıs 2007
Özen Film 8.493 65.294
Syriana 17 Mart 2006
Warner Bros. 93.206 738.169
Oliver Twist 2 Aralık 2005
UIP 28.718 235.748