Halle Berry

Halle Berry

Doğum Tarihi

14 Ağustos 1966

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.02.2022 ₺4.501.167 148.345
16.05.2019 ₺16.702.699 944.173
12.10.2018 ₺69.615 5.053
22.09.2017 ₺3.367.586 241.373
04.08.2017 ₺75.478 5.557
23.05.2014 ₺4.110.216 344.979
05.07.2013 ₺218.176 19.577
01.02.2013 ₺154.115 11.597
26.10.2012 ₺3.224.182 267.181
30.12.2011 ₺681.274 60.533
20.04.2007 ₺1.306.206 149.896
26.05.2006 ₺1.659.712 226.474
10.09.2004 ₺653.224 104.757
30.01.2004 ₺1.625.065 273.268
02.05.2003 ₺1.137.356 225.675
17.01.2003 ₺2.059.814 429.950
19.04.2002 ₺657.506 159.239
07.09.2001 ₺1.513.846 483.683
03.11.2000 ₺577.962 279.125
27.06.1997 - -
24.05.1996 - -
16.09.1994 - -
01.04.1994 - -
04.12.1992 - -
08.05.1992 - -