Halle Berry

Halle Berry

Doğum Tarihi

14 Ağustos 1966

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.05.2019 16.702.699 TL 944.173
12.10.2018 69.615 TL 5.053
22.09.2017 3.367.586 TL 241.373
04.08.2017 75.478 TL 5.557
23.05.2014 4.110.216 TL 344.979
05.07.2013 218.176 TL 19.577
01.02.2013 154.115 TL 11.597
26.10.2012 3.224.182 TL 267.181
30.12.2011 681.274 TL 60.533
20.04.2007 1.306.206 TL 149.896
26.05.2006 1.659.712 TL 226.474
10.09.2004 653.224 TL 104.757
30.01.2004 1.625.065 TL 273.268
02.05.2003 1.137.356 TL 225.675
17.01.2003 2.059.814 TL 429.950
19.04.2002 657.506 TL 159.239
07.09.2001 1.513.846 TL 483.683
03.11.2000 577.962 TL 279.125
27.06.1997 - -
24.05.1996 - -
16.09.1994 - -
01.04.1994 - -
04.12.1992 - -
08.05.1992 - -