Colin Firth

Colin Firth

Doğum Tarihi

10 Eylül 1960

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.07.2021 ₺25.663 1.006
29.03.2019 ₺116.375 8.622
28.12.2018 ₺723.330 45.766
20.07.2018 ₺805.297 50.181
22.09.2017 ₺3.367.586 241.373
14.09.2016 ₺1.298.386 87.706
10.06.2016 ₺85.407 5.580
13.03.2015 ₺2.257.694 174.459
02.01.2015 ₺918.137 60.869
10.10.2014 ₺408.995 25.006
20.06.2014 ₺111.094 9.235
17.06.2011 ₺95.121 10.752
18.02.2011 ₺1.913.085 154.705
16.04.2010 ₺141.879 11.635
29.05.2009 ₺144.825 16.024
18.07.2008 ₺880.030 95.271
24.02.2006 ₺829.714 110.187
04.02.2005 ₺88.050 13.745
03.12.2004 ₺1.843.609 256.918
26.03.2004 ₺194.334 31.221
23.01.2004 ₺1.844.800 270.024
05.09.2003 ₺331.627 58.160
26.10.2001 ₺1.279.763 348.954
05.03.1999 ₺540.900 424.402
05.06.1998 ₺25.201 29.435
21.03.1997 - -
22.12.1995 - -