Colin Firth

Colin Firth

Doğum Tarihi

10 Eylül 1960

Yaş

60


Gelecek Filmler

Süpernova Dram, Romantik

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

9 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.03.2019 116.375 TL 8.622
28.12.2018 723.330 TL 45.766
20.07.2018 805.297 TL 50.181
22.09.2017 3.367.586 TL 241.373
14.09.2016 1.298.386 TL 87.706
10.06.2016 85.407 TL 5.580
13.03.2015 2.257.694 TL 174.459
02.01.2015 918.137 TL 60.869
10.10.2014 408.995 TL 25.006
20.06.2014 111.094 TL 9.235
17.06.2011 95.121 TL 10.752
18.02.2011 1.913.085 TL 154.705
16.04.2010 141.879 TL 11.635
29.05.2009 144.825 TL 16.024
18.07.2008 880.030 TL 95.271
24.02.2006 829.714 TL 110.187
04.02.2005 88.050 TL 13.745
03.12.2004 1.843.609 TL 256.918
26.03.2004 194.334 TL 31.221
23.01.2004 1.844.800 TL 270.024
05.09.2003 331.627 TL 58.160
26.10.2001 1.279.763 TL 348.954
05.03.1999 540.900 TL 424.402
05.06.1998 25.201 TL 29.435
21.03.1997 - -
22.12.1995 - -