Merakla beklenen Avengers: Infinity War'dan yeni görüntüler yayınlandı

4.016 Gösterim
5 Şubat 2018 11:05
Merakla beklenen Avengers: Infinity War'dan yeni görüntüler yayınlandı

Merakla beklenen Avengers: Infinity War'dan yeni görüntüler yayınlandı.


Tüm Marvel Sinematik Evreni'nin bir araya geldiği Avengers: Infinity War (Avengers: Sonsuzluk Savaşı)korkunç titan Thanos'a karşı verilen büyük bir savaşı konu ediniyor. İki bölümlük bir hikâyenin ilk adımı olan Avengers: Infinity War'da Guardians of the Galaxy ekibinden, Doctor StrangeAnt-ManBlack Panther ve Spider-Man'e kadar evrenin tüm süper kahramanları bir arada izleyici karşısına çıkarken filmin yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Russo(Russo Kardeşler) üstleniyor. Marvel Comics'in Jack Kirby imzalı, aynı adlı çizgi romanından uyarlanan filmin senaryosunu Christopher Markus ve Stephen McFeely kaleme alıyor.

Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Tom Hiddleston, Chris Pratt, Elizabeth Olsen ve Chris Evans gibi evrenin sevilen kahramanlarının yer aldığı Avengers 4 ile Marvel'ın süper kahraman filmlerinin hiç yapmadığı bir şeyi yapacağını ve dönüm noktası olacak bir finale imza atarak yeni bir dönemin kapısını aralayacağını yeniden hatırlatalım.

 

Merakla beklenen Avengers: Infinity War, 27 Nisan 2018 ülkemizde vizyona girecek. Super Bowl 2018 vesilesiyle yayınlanan yeni teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.