Kingsman serisinin başlangıç hikâyesini anlatacak olan The King's Man'den ilk fragman!

5.531 Gösterim
16 Temmuz 2019 10:50
Kingsman serisinin başlangıç hikâyesini anlatacak olan The King's Man'den ilk fragman!

2014 yılında başlayan Kingsman serisinin bu kez organizasyonun orijin hikâyesini anlatacak olan The King's Man'in yönetmen koltuğunda önceki filmlerde olduğu gibi Matthew Vaughn oturmaya devam ediyor.


Kingsman: The Secret Service ile başlayıp 2017 yapımlı The Golden Circle'la devam eden seri yalnızca gişe olarak hatrı sayılır bir başarı yakalamamış aynı zamanda aksiyon ve komedi türünün sevilen serilerinden birine dönüşmüştü. Matthew Vaughn'ın ilk günden bu yana genişletilecek bir evren gözüyle baktığı Kingsman'in bu yeni filmi olan The King's Man, seyircisini geçmişte bir yolculuğa çıkarıyor ve Kingsman organizasyonunun kuruluş yıllarına giderek orijin hikâyesini ortaya çıkarıyor. İlk iki filmde Gary 'Eggsy' Unwin ve mentoru Harry Hart çevresinde gelişen hikâyenin anlatıldığı seride bu kez Ralph Fiennes'ın hayat verdiği Oxford Dükü ve Harris Dickinson'ın canlandırdığı protegesi Conrad'ın macerasına tanıklık edeceğiz.

Yine Jane Goldman ve Vaughn ikilisinin senaryosuna öncülük ettiği The King's Man kadrosunda Djimon Hounsou, Matthew Goode, Gemma Arterton, Tom Hollander, Rhys Ifans, Aaron Taylor-Johnson ve Daniel Brühl gibi isimler yer alıyor. 14 Şubat 2020 tarihinde seyirciyle buluşacak olan filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.