GAİN'in yeni dizisi "Dünya Bu" ilk bölümüyle yayında!

17.380 Gösterim
20 Mart 2023 17:51
GAİN'in yeni dizisi "Dünya Bu" ilk bölümüyle yayında!

KALT ve Ayak İşleri'nin yaratıcılarının birlikte hazırladığı Dünya Bu, dört bağımsız skeçten oluşan ilk bölümüyle GAİN'de yayına girdi. Sekiz bölümlük ilk sezonun yeni bölümleri, cuma günleri ekrana gelecek.


KALT ekibinden Ozan Akyol ve Erman Çağlar ile Ayak İşleri’nin senaristlerinden Volkan Öge'nin kaleme aldığı GAİN dizisi Dünya Bu; Sokak Satıcıları Convention, Her Şeyi Reddeden Misafir, Olay Yeri İnceleme ve Bizim Oralarda Bir Laf Vardır adlarını taşıyan dört bağımsız kısımdan oluşan ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Yönetmen koltuğunda Gibi'nin ilk iki sezonunu yöneten Ömer Sinir'in oturduğu dizinin birinci sezonu, sekiz bölümden oluşacak. İsmini Gazapizm’in aynı isimli şarkısından alan dizinin yeni bölümleri cuma günleri ekrana gelecek.

Ayak İşleri'nin yaratıcısı ve yönetmeni Caner Özyurtlu'nun Şükrü Avşar'la birlikte yapımcılık görevini üstlendiği dizinin ilk bölümünde Volkan Öge, Şebnem Bozoklu, Bülent Şakrak, Erdem Şenocak, Mutallip Müjdeci ve Güven Murat Akpınar gibi isimler rol alıyor. Türkiye’deki yeni mizah anlayışının yıldız kadrosunu bir araya getiren dizinin ilerleyen bölümlerinde ise Ali Erkazan, Berrak Tüzünataç, Caner Özyurtlu, Cemal Hünal, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Işın, Erman Çağlar, Ertan Saban, Murat Kılıç, Ozan Akyol, Sinan Bengier ve Toygan Avanoğlu gibi oyuncuların yer alması bekleniyor.
 

Yeni bölümleriyle cuma günleri GAİN’de izleyiciyle buluşacak olan Dünya Bu'nun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.