Bülent Şakrak

Bülent Şakrak

Doğum Tarihi

26 Ağustos 1977

Yaş

43


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.02.2020 265.846 TL 15.288
06.05.2016 94.720 TL 8.776
16.10.2015 1.850.938 TL 158.062
18.03.2015 6.514.906 TL 810.138
16.05.2014 912.898 TL 110.077
09.12.2011 651.439 TL 75.523
04.03.2011 2.170.015 TL 257.520
26.02.2010 21.723.367 TL 2.459.815
22.01.2010 6.845.747 TL 802.547
04.12.2009 1.041.865 TL 133.415
23.10.2009 165.011 TL 22.966
05.12.2008 18.073.564 TL 2.315.902
26.09.2008 1.396.188 TL 190.962
20.12.2002 67.811 TL 30.038