Bülent Şakrak

Bülent Şakrak

Doğum Tarihi

26 Ağustos 1977

Yaş

44


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.02.2020 ₺265.846 15.288
06.05.2016 ₺94.720 8.776
16.10.2015 ₺1.850.938 158.062
18.03.2015 ₺6.514.906 810.138
16.05.2014 ₺912.898 110.077
09.12.2011 ₺651.439 75.523
04.03.2011 ₺2.170.015 257.520
26.02.2010 ₺21.723.367 2.459.815
22.01.2010 ₺6.845.747 802.547
04.12.2009 ₺1.041.865 133.415
23.10.2009 ₺165.011 22.966
05.12.2008 ₺18.073.564 2.315.902
26.09.2008 ₺1.396.188 190.962
20.12.2002 ₺67.811 30.038