Cemal Hünal

Cemal Hünal


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 504.124 7.235.007
Kızım ve Ben 6 Nisan 2018
CGV Mars D. 15.597 187.035
Atçalı Kel Mehmet 22 Eylül 2017
CGV Mars D. 4.732 47.724
Benzersiz 15 Eylül 2017
Chantier 13.969 149.956
Sinyalciler 16 Haziran 2017
FFD 42.809 488.631
Müthiş Bir Film 23 Eylül 2016
Pinema - -
Kırmızı 15 Mayıs 2015
Pinema 8.698 89.116
Tiglon 34.022 271.085
Romantik Komedi 5 Şubat 2010
Pinema 666.238 6.103.697
Issız Adam 7 Kasım 2008
Cinefilm 2.788.550 23.421.170
Ulak 25 Ocak 2008
UIP 523.745 3.983.320