Sinan Bengier

Sinan Bengier

Doğum Tarihi

31 Mart 1948

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.01.2020 1.164 TL 75
28.06.2019 24.168 TL 1.722
28.06.2019 527.356 TL 34.134
16.11.2018 2.619.485 TL 218.624
21.09.2018 32.825 TL 3.594
03.08.2018 591.659 TL 50.386
25.05.2018 161.532 TL 15.298
22.12.2017 1.061 TL 85
27.05.2016 12.607 TL 1.134
29.04.2016 88.199 TL 8.942
08.04.2016 5.922 TL 671
04.03.2016 110.532 TL 11.862
23.10.2015 206.469 TL 18.158
18.09.2015 48.543 TL 5.415
17.04.2015 600.165 TL 59.946
01.01.2015 39.418.944 TL 3.737.605
26.12.2014 9.137.047 TL 862.751
14.03.2014 7.757 TL 838
04.10.2013 1.897.479 TL 201.220
26.04.2013 71.542 TL 8.937
23.11.2012 7.583.639 TL 841.124
11.05.2012 165.815 TL 21.295
21.01.2011 1.704.338 TL 230.751
22.10.2010 62.444 TL 8.205
01.10.2010 314.629 TL 41.081
27.11.2009 9.661.268 TL 1.125.601
14.11.2008 298.559 TL 56.854
31.10.2008 33.605 TL 4.512
10.01.2008 6.803.574 TL 964.104
23.12.2005 17.180.298 TL 2.618.244
23.01.2004 16.022.456 TL 2.894.802