Caner Özyurtlu

Caner Özyurtlu


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Biz Böyleyiz 10 Ocak 2020
CJ Entertainment Turkey 370.529 7.068.566
Maide'nin Altın Günü 8 Aralık 2017
UIP Türkiye 780.329 9.414.925
Yok Artık! 2 7 Ekim 2016
TME Films 151.586 1.689.248
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
Hayalet Dayı 29 Mayıs 2015
Chantier 60.099 614.860
Görünmeyenler 30 Kasım 2012
Pinema 35.673 313.504
Ev 4 Haziran 2010
Pinema 32.238 263.209
Kirpi 30 Ocak 2009
Medyavizyon 77.717 648.512
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
Okul 9 Ocak 2004
Özen Film 836.521 4.510.310