Toygan Avanoğlu

Toygan Avanoğlu

Doğum Tarihi

24 Eylül 1979

Yaş

44


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

6 Aralık 2024
C Takımı 2 Komedi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

7 Şubat 2025

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.06.2024 ₺2.233.028 15.620
16.02.2024 ₺14.896.943 154.348
22.12.2023 ₺3.711.358 32.847
06.10.2023 ₺3.098.635 36.861
02.07.2021 ₺1.000.111 61.207
28.06.2019 ₺527.356 34.134
05.04.2019 ₺4.749.610 367.522
25.01.2019 ₺1.360.024 102.517
21.09.2018 ₺140.157 12.113
27.10.2017 ₺66.055.256 5.589.872
27.10.2017 ₺22.603.509 2.060.866
10.03.2017 ₺4.397.794 376.367
09.12.2016 ₺108.532 8.554
23.10.2009 ₺2.092.067 268.119
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.