Toygan Avanoğlu

Toygan Avanoğlu

Doğum Bilgisi

24 Eylül 1979

Yaş

41


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

20 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Geçmiş Olsun 28 Haziran 2019
CGV Mars D. 34.134 527.356
CGV Mars D. 367.522 4.749.610
Aslı Gibidir 25 Ocak 2019
CGV Mars D. 102.517 1.360.024
Sorma Neden 21 Eylül 2018
Bir Film 12.113 140.157
Ayla 27 Ekim 2017
CGV Mars D. Warner Bros. Türkiye 5.589.872 66.055.256
Yol Arkadaşım 27 Ekim 2017
CGV Mars D. 2.060.866 22.603.509
Deli Aşk 10 Mart 2017
CGV Mars D. 376.367 4.397.794
Hayati Tehlike 9 Aralık 2016
CGV Mars D. 8.554 108.532
Kanal-İ-zasyon 23 Ekim 2009
Tiglon 268.119 2.092.067