Deadpool & Wolverine'de göreceğimiz Marvel karakterleri

13.903 Gösterim
4 Temmuz 2024 16:00
Deadpool & Wolverine'de göreceğimiz Marvel karakterleri

Yılın en merakla beklenen filmlerinden Deadpool & Wolverine'a sayılı günler kaldı. Bu vesileyle, filmde göreceğimiz Marvel karakterlerini derledik.


Yılın en merakla beklenen filmlerinden Deadpool & Wolverine'a sayılı günler kaldı. 24 Temmuz 2024'te ülkemizde gösterime girecek olan ve çizgi romanlarda sıkça karşı karşıya gelen Deadpool ile Wolverine'i bir araya getiren film, onlarca Marvel karakterinin beyazperdeye dönüşünü müjdeliyor. Thor'dan Elektra'ya, Deadpool & Wolverine'de göreceğimiz Marvel karakterlerini yakından inceleyelim.

Deadpool

Marvel evreninin sevilen anti kahramanı Deadpool altı yıl aradan sonra beyaz perdeye dönüyor. Ryan Reynolds'un hayat verdiği karakter üçüncü filmde Wolverine ile bir araya geliyor.

Wolverine

Hugh Jackman, 2017 yapımı Logan filmiyle veda ettiği Wolverine karakterine bir kez daha dönüyor. Jackman'ın 16 yıl boyunca pek çok kez canlandırdığı Wolverine'ı çizgi romanlardan aşina olduğumuz sarı kıyafeti içerisinde göreceğiz.

Thor

Son olarak 2022 yapımı solo filminde karşımıza çıkan Thor evrene geri dönüyor. CinemaCon'da yayınlanan görüntülerde Thor'un ölmekte olan Deadpool için ağladığı görünüyordu. Chris Hemsworth sonrasında yaptığı açıklamada bu sürpriz cameodan haberi olmadığını belirtmişti.

Cassandra Nova

Deadpool & Wolverine ile birlikte, Marvel evreninin yeni kötüsü Cassandra Nova ile tanışacağız. İlk olarak 2001 yılında New X-Men serisinde tanıtılan, Emma Corrin'in hayat verdiği Cassandra Nova yüksek telekinetik güçleri sayesinde tehlikeli bir figür.

Elektra

Marvel evreninin suikastçı anti-kahramanı Elektra 19 yıl aradan sonra beyaz perdeye dönüyor. Jennifer Garner ilk olarak 2003 yılındaki Daredevil filminde, sonrasında ise 2005 yılında solo filmde canlandırdığı karaktere tekrardan hayat veriyor.

Human Torch

Kaptan Amerika olarak akıllara kazınan Chris Evans evrene farklı bir karakterle geri dönüyor. Evans, 2005 yapımı Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) filminde hayat verdiği Human Torch karakterini yaklaşık 20 yıl aradan sonra tekrardan canlandırıyor.

Gambit

2009 yapımı X-Men Başlangıç: Wolverine (X-Men Origins: Wolverine) filmiyle evrene giriş yapan Gambit tekrardan beyaz perdeye dönüyor. Channing Tatum'un hayat verdiği karakter Resistance ekibinin önemli bir parçası.

X-23

Wolverine'ı son kez gördüğümüz Logan filminde Dafne Keen'in hayat verdiği X-23 evrene geri dönüyor. Resistance takımının önemli bir parçası olan X-23 tıpkı Wolverine gibi insanüstü güce ve çevikliğe sahip.

Juggernaut

X-Men'in orijinal zaman çizgisinde mutant haline dönüşen Juggernaut tekrardan evrene dönüyor. Vinnie Jones'un hayat verdiği karakteri tıpkı Deadpool 2'de olduğu gibi X-Men evreninden daha güçlü bir formda göreceğiz.

Lady Deathstrike

Uzun pençeleriyle dikkat çeken mutant Lady Deathstrike evrene geri dönüyor. İlk olarak X-Men 2 (X2) filmiyle evrene giriş yapan karakteri Kelly Hu'un canlandırması beklense de dün çıkan söylentiler bunun gerçek olmadığını iddia ediyor.

Sabretooth

Wolverine'in baş düşmanı Sabretooth evrene geri dönüyor. İlk olarak 2000 yılındaki X-Men filmiyle karşımıza çıkan karaktere Tyler Mane hayat veriyor.

Callisto

Dania Ramirez evrene Callisto karakteriyle dönüyor. Karakter ilk çıkışını X-Men: Son Direniş (X-Men: The Last Stand) filminde gerçekleştirmişti.

Pyro

İlk olarak X-Men, son olarak X-Men: Son Direniş (X-Men: The Last Stand) karşımıza çıkan Pyro 18 yıl aradan sonra evrene dönüyor. Tıpkı X-Men serisinde olduğu gibi karaktere Aaron Stanford hayat veriyor.

Negasonic Teenage Warhead & Yukio

İlk çıkışını Deadpool serisiyle yapan Negasonic Teenage Warhead ve Yukio evrene geri dönüyor. Nükleer patlama üretebilen bir mutant olan Negasonic Teenage Warhead'ı Brianna Hildebrand, onun yakın dövüş sanatlarında oldukça yetenekli mutant kız arkadaşı Yukio'yu ise Shioli Kutsuna canlandırıyor.

Blade

Tüm bunların yanı sıra, ilk olarak 1998 yılında seyirci karşısına çıkan Blade'in evrene geri döneceği iddia ediliyor. Wesley Snipes'in tekrardan hayat vereceği karakterin cameo mu yoksa yan karakter olarak mı dahil olacağı belirsizliğini koruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.