Wesley Snipes

Wesley Snipes

Doğum Tarihi

31 Temmuz 1962

Yaş

58


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.08.2014 6.985.717 TL 694.845
24.12.2004 1.242.654 TL 195.675
23.08.2002 - -
03.11.2000 76.291 TL 35.458
12.02.1999 259.895 TL 247.424
05.06.1998 35.344 TL 40.961
01.05.1998 92.417 TL 116.064
02.01.1998 72.811 TL 108.600
20.12.1996 13.428 TL 42.835
03.05.1996 - -
07.07.1995 - -
10.12.1993 - -
03.12.1993 - -
04.06.1993 - -
18.12.1992 - -
22.11.1991 - -
05.04.1991 - -
30.03.1990 - -