Hugh Jackman

Hugh Jackman

Doğum Bilgisi

12 Ekim 1968

Yaş

51


Gelecek Filmler

Reminiscence Bilim-Kurgu, Gerilim, IMAX, Romantik

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Muhteşem Showman 29 Aralık 2017
TME Films 67.677 1.017.693
Logan: Wolverine 3 Mart 2017
TME Films 901.706 11.560.432
Kartal Eddie 1 Nisan 2016
TME Films 6.721 92.460
Pan 11 Aralık 2015
Warner Bros. Türkiye 49.364 627.749
Chappie 6 Mart 2015
Warner Bros. Türkiye 53.494 660.606
Tiglon 344.979 4.110.216
Wolverine 26 Temmuz 2013
Tiglon 456.897 5.121.513
Sefiller 1 Mart 2013
UIP Türkiye 86.441 1.059.821
Çelik Yumruklar 7 Ekim 2011
UIP Türkiye 122.736 1.141.755
Tiglon 163.551 1.431.915
Avustralya 26 Aralık 2008
Tiglon 182.081 1.791.897
Şantaj 16 Mayıs 2008
Warner Bros. Türkiye 39.634 336.758
Kaynak 11 Mayıs 2007
Özen Film 5.551 35.258
Prestij 22 Aralık 2006
Warner Bros. Türkiye 227.093 2.013.852
X-Men: Son Direniş 26 Mayıs 2006
Özen Film 226.474 1.659.712
Van Helsing 7 Mayıs 2004
UIP Türkiye 357.876 2.060.954
X-Men 2 2 Mayıs 2003
Özen Film 225.675 1.137.356
Büyülü Çift 22 Şubat 2002
UIP Türkiye 180.738 723.284
Warner Bros. Türkiye 483.683 1.513.846
Özen Film 93.335 262.190
X-Men 3 Kasım 2000
Özen Film 279.125 577.962