Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan yeni görseller yayınlandı.

15.756 Gösterim
13 Aralık 2022 14:36
Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan yeni görseller yayınlandı.

Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr. gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminden yeni görseller yayınlandı. Film, 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek. 


Manhattan Projesi'nin başındaki isim olan ve atom bombasının yaratılmasına rehberlik eden Amerikalı fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın hikayesini konu alan Oppenheimer filminin yönetmen koltuğunda Christopher Nolan yer alıyor.

 

Başrolde Cillian Murphy'nin olduğu filmde kendisine, Robert Downey Jr, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Matt Damon, Gary Oldman, Dane DeHaan, Josh Hartnett, Kenneth Branagh ve Jack Quaid gibi birçok ünlü isim eşlik edecek. 

 

Pandemi döneminde vizyona giren Nolan filmi Tenet'in ardından ünlü yönetmen bu kez de tarihi bir döneme kamerayı çeviriyor. Total Film ile yaptığı röportajda Nolan, Oppenehimer için CGI efektleri olmadan ilk nükleer silah patlamasını prodüksiyonun bir parçası olarak yarattıklarını anlattı. 

 

Oppenheimer'ın şimdiye kadar üstlendiği en zor projelerden biri olduğunu söyleyen Nolan, Interstellar'dan beri birlikte çalıştıkları görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema ile bir kez daha bir araya geldi. Oppenheimer, Türkiye'de 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

 

Oppenheimer filminin yeni görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.