Emily Blunt

Emily Blunt

Doğum Bilgisi

23 Şubat 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

Sessiz Bir Yer 2 Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

4 Eylül 2020
Wild Mountain Thyme Dram, Romantik

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

8 Ocak 2021
Jungle Cruise Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 45.766 723.330
Sessiz Bir Yer 13 Nisan 2018
UIP 203.349 2.728.379
Trendeki Kız 7 Ekim 2016
Pinema 97.483 1.286.553
Avcı Kış Savaşı 22 Nisan 2016
UIP 306.080 3.520.747
Sicario 18 Eylül 2015
Chantier 19.088 290.953
Sihirli Orman 20 Şubat 2015
UIP 33.638 423.087
Yarının Sınırında 6 Haziran 2014
Warner Bros. 417.164 4.921.059
Tetikçiler 12 Ekim 2012
UIP 83.172 995.978
Kader Ajanları 4 Mart 2011
UIP 110.263 1.225.458
Gulliver'in Gezileri 29 Aralık 2010
Tiglon 133.881 1.412.207
Sevgili Hedefim 8 Ekim 2010
Özen Film 13.247 117.701
Genç Victoria 16 Nisan 2010
Pinema 4.131 47.913
Kurt Adam 19 Şubat 2010
UIP 115.808 1.170.169
Tiglon 12.781 127.748
UIP 107.363 983.749
Şamar Oğlanı 18 Ocak 2008
35 Milim 11.912 100.311
Özen Film 93.569 924.510
Aşk Yazım 9 Eylül 2005
Chantier 9.674 63.011