Emily Blunt

Emily Blunt

Doğum Tarihi

23 Şubat 1983

Yaş

38


Gelecek Filmler

Oppenheimer Biyografi, Dram, Tarihi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Temmuz 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.07.2021 ₺1.941.378 84.130
16.07.2021 ₺2.287.742 98.765
28.12.2018 ₺723.330 45.766
13.04.2018 ₺2.728.379 203.349
07.10.2016 ₺1.286.553 97.483
22.04.2016 ₺3.520.747 306.080
18.09.2015 ₺290.953 19.088
20.02.2015 ₺423.087 33.638
06.06.2014 ₺4.921.059 417.164
12.10.2012 ₺995.978 83.172
04.03.2011 ₺1.225.458 110.263
29.12.2010 ₺1.412.207 133.881
08.10.2010 ₺117.701 13.247
16.04.2010 ₺47.913 4.131
19.02.2010 ₺1.170.169 115.808
28.08.2009 ₺127.748 12.781
08.02.2008 ₺983.749 107.363
18.01.2008 ₺100.311 11.912
06.10.2006 ₺924.510 93.569
09.09.2005 ₺63.011 9.674