Emily Blunt

Emily Blunt

Doğum Tarihi

23 Şubat 1983

Yaş

38


Gelecek Filmler

Sessiz Bir Yer 2 Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Temmuz 2021
Jungle Cruise 3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.12.2018 723.330 TL 45.766
13.04.2018 2.728.379 TL 203.349
07.10.2016 1.286.553 TL 97.483
22.04.2016 3.520.747 TL 306.080
18.09.2015 290.953 TL 19.088
20.02.2015 423.087 TL 33.638
06.06.2014 4.921.059 TL 417.164
12.10.2012 995.978 TL 83.172
04.03.2011 1.225.458 TL 110.263
29.12.2010 1.412.207 TL 133.881
08.10.2010 117.701 TL 13.247
16.04.2010 47.913 TL 4.131
19.02.2010 1.170.169 TL 115.808
28.08.2009 127.748 TL 12.781
08.02.2008 983.749 TL 107.363
18.01.2008 100.311 TL 11.912
06.10.2006 924.510 TL 93.569
09.09.2005 63.011 TL 9.674