Gary Oldman

Gary Oldman

Doğum Bilgisi

21 Mart 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Katil Avcısı 29 Mart 2019
Pinema 18.431 325.648
En Karanlık Saat 2 Şubat 2018
UIP 31.063 472.356
Belalı Tanık 18 Ağustos 2017
Pinema 111.013 1.484.320
PinemArt 5.669 79.005
Suçlu 15 Nisan 2016
Pinema 53.236 683.146
44. Çocuk 8 Mayıs 2015
TME Films 13.024 161.658
TME Films 626.476 7.012.474
RoboCop 14 Şubat 2014
Warner Bros. 134.611 1.496.822
Paranoya 18 Ekim 2013
Pinema 21.522 276.728
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
Warner Bros. 799.586 8.429.943
Köstebek (2012) 10 Şubat 2012
Chantier 28.855 330.583
Warner Bros. 798.414 7.925.707
Kız ve Kurt 1 Nisan 2011
Warner Bros. 69.882 681.170
Tanrının Kitabı 5 Şubat 2010
Warner Bros. 127.045 1.240.570
Doğmamış (2009) 9 Ocak 2009
UIP 143.588 1.260.782
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. 446.708 3.752.996
Warner Bros. 764.958 5.061.475
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. 214.624 1.445.018
Warner Bros. 625.043 3.511.889
Hannibal 6 Nisan 2001
UIP 415.918 1.092.448
Zirve Mücadelesi 16 Mart 2001
Özen Film 6.785 18.349
Uzayın Derinliklerinde 20 Kasım 1998
Warner Bros. 87.531 87.046
Hava Kuvvetleri 1 12 Aralık 1997
UIP - -
Beşinci Güç 10 Ekim 1997
Umut Sanat - -
Basquiat 2 Mayıs 1997
Warner Bros. - -
Kıımızı Leke 9 Şubat 1996
Özen Film 337.369 62.620
Sevginin Gücü 28 Nisan 1995
Umut Sanat - -
Ölümsüz Sevgi 10 Mart 1995
Umut Sanat - -
Çılgın Romantik 3 Şubat 1995
Özen Film - -
Aşk Bir Fahişedir 25 Şubat 1994
Standard Film - -
Bram Stoker'dan Dracula 19 Şubat 1993
Warner Bros. - -
JFK 27 Mart 1992
Warner Bros. - -