Gary Oldman

Gary Oldman

Doğum Tarihi

21 Mart 1958

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.03.2019 325.648 TL 18.431
02.02.2018 472.356 TL 31.063
18.08.2017 1.484.320 TL 111.013
17.03.2017 79.005 TL 5.669
15.04.2016 683.146 TL 53.236
08.05.2015 161.658 TL 13.024
11.07.2014 7.012.474 TL 626.476
14.02.2014 1.496.822 TL 134.611
18.10.2013 276.728 TL 21.522
11.01.2013 112.862 TL 8.678
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
10.02.2012 330.583 TL 28.855
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
01.04.2011 681.170 TL 69.882
05.02.2010 1.240.570 TL 127.045
09.01.2009 1.260.782 TL 143.588
25.07.2008 3.752.996 TL 446.708
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958
17.06.2005 1.445.018 TL 214.624
04.06.2004 3.511.889 TL 625.043
06.04.2001 1.092.448 TL 415.918
16.03.2001 18.349 TL 6.785
20.11.1998 87.046 TL 87.531
12.12.1997 - -
10.10.1997 - -
02.05.1997 - -
09.02.1996 62.620 TL 337.369
28.04.1995 - -
10.03.1995 - -
03.02.1995 - -
25.02.1994 - -
19.02.1993 - -
27.03.1992 - -