Gary Oldman

Gary Oldman

Doğum Tarihi

21 Mart 1958

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.03.2019 ₺325.648 18.431
02.02.2018 ₺472.356 31.063
18.08.2017 ₺1.484.320 111.013
17.03.2017 ₺79.005 5.669
15.04.2016 ₺683.146 53.236
08.05.2015 ₺161.658 13.024
11.07.2014 ₺7.012.474 626.476
14.02.2014 ₺1.496.822 134.611
18.10.2013 ₺276.728 21.522
11.01.2013 ₺112.862 8.678
27.07.2012 ₺8.429.943 799.586
10.02.2012 ₺330.583 28.855
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
01.04.2011 ₺681.170 69.882
05.02.2010 ₺1.240.570 127.045
09.01.2009 ₺1.260.782 143.588
25.07.2008 ₺3.752.996 446.708
18.11.2005 ₺5.061.475 764.958
17.06.2005 ₺1.445.018 214.624
04.06.2004 ₺3.511.889 625.043
06.04.2001 ₺1.092.448 415.918
16.03.2001 ₺18.349 6.785
20.11.1998 ₺87.046 87.531
12.12.1997 - -
10.10.1997 - -
02.05.1997 - -
09.02.1996 ₺62.620 337.369
28.04.1995 - -
10.03.1995 - -
03.02.1995 - -
25.02.1994 - -
19.02.1993 - -
27.03.1992 - -