Christopher Nolan

Christopher Nolan

Doğum Bilgisi

30 Temmuz 1970

Yaş

49


Gelecek Filmler

Tenet Aksiyon, Dram, Gerilim, IMAX

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

12 Ağustos 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dunkirk 21 Temmuz 2017
Warner Bros. 347.705 5.019.982
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. 749.553 10.123.923
Warner Bros. 799.586 8.429.943
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. 1.103.147 11.041.118
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. 446.708 3.752.996
Prestij 22 Aralık 2006
Warner Bros. 227.093 2.013.852
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. 214.624 1.445.018
Insomnia 25 Ekim 2002
Özen Film 200.172 930.181
Akıl Defteri 27 Temmuz 2001
Umut Sanat 98.458 302.609