Christopher Nolan

Christopher Nolan

Doğum Bilgisi

30 Temmuz 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tenet 26 Ağustos 2020
Warner Bros. Türkiye 149.128 3.223.441
Dunkirk 21 Temmuz 2017
Warner Bros. Türkiye 347.705 5.019.982
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 1.107.555 11.108.953
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. Türkiye 446.708 3.752.996
Prestij 22 Aralık 2006
Warner Bros. Türkiye 227.093 2.013.852
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 214.624 1.445.018
Insomnia 25 Ekim 2002
Özen Film 200.172 930.181
Akıl Defteri 27 Temmuz 2001
Umut Sanat 98.458 302.609