Cillian Murphy

Cillian Murphy

Doğum Tarihi

25 Mayıs 1976

Yaş

44


Gelecek Filmler

Sessiz Bir Yer 2 Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Haziran 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.06.2019 1.782.585 TL 105.611
15.12.2017 48.151 TL 4.787
21.07.2017 5.019.982 TL 347.705
06.01.2017 71.068 TL 4.891
01.01.2016 681.409 TL 45.778
29.05.2015 30.687 TL 2.569
05.04.2013 14.028 TL 1.345
28.10.2011 1.414.038 TL 133.073
30.07.2010 11.108.953 TL 1.107.555
25.07.2008 3.752.996 TL 446.708
11.05.2007 65.294 TL 8.493
09.09.2005 676.048 TL 92.464
17.06.2005 1.445.018 TL 214.624
26.03.2004 194.334 TL 31.221
11.07.2003 378.859 TL 75.329