Cillian Murphy

Cillian Murphy


Gelecek Filmler

Sessiz Bir Yer 2 Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

23 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Anna 20 Haziran 2019
Bir Film 105.611 1.782.585
The Party 15 Aralık 2017
Filmartı 4.787 48.151
Dunkirk 21 Temmuz 2017
Warner Bros. Türkiye 347.705 5.019.982
Anthropoid 6 Ocak 2017
UIP Türkiye 4.891 71.068
Denizin Ortasında 1 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 45.778 681.409
Paramparça 29 Mayıs 2015
Bir Film 2.569 30.687
Koşulsuz Sevgi 5 Nisan 2013
Tiglon 1.345 14.028
Zamana Karşı 28 Ekim 2011
Tiglon 133.073 1.414.038
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 1.107.555 11.108.953
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. Türkiye 446.708 3.752.996
Gün Işığı 11 Mayıs 2007
Özen Film 8.493 65.294
Gece Uçuşu 9 Eylül 2005
UIP Türkiye 92.464 676.048
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 214.624 1.445.018
İnci Küpeli Kız 26 Mart 2004
Chantier 31.221 194.334
28 Gün Sonra 11 Temmuz 2003
Özen Film 75.329 378.859