Kenneth Branagh

Kenneth Branagh


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tenet 26 Ağustos 2020
Warner Bros. Türkiye 156.857 3.380.196
TME Films 228.927 3.411.837
Dunkirk 21 Temmuz 2017
Warner Bros. Türkiye 347.705 5.019.982
Sindirella 13 Mart 2015
UIP Türkiye 269.272 3.281.979
Marilyn ile Bir Hafta 10 Şubat 2012
Tiglon 38.940 480.073
Çit 27 Haziran 2003
Warner Bros. Türkiye 22.922 124.894
Mutluluğa Uçuş 26 Kasım 1999
Özen Film 15.974 26.763
Kaybetme Zamanı 22 Ocak 1999
Pinema 5.926 7.577
Teklif 16 Ekim 1998
Pinema 30.191 35.928
Hamlet 30 Mayıs 1997
Özen Film 28.996 12.791
Richard'ı Ararken 9 Mayıs 1997
Özen Film 8.170 4.052
Othello 5 Temmuz 1996
Özen Film 35.721 8.424
Warner Bros. Türkiye - -
Yeniden Ölmek 27 Mart 1992
UIP Türkiye - -