Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk görsel!

3.516 Gösterim
23 Şubat 2022 13:05
Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk görsel!

Christopher Nolan'ın, II. Dünya Savaşı sürecinde atom bombasının geliştirilmesini anlatacağı yeni filmi Oppenheimer'dan ilk görsel yayınlandı. Ayrıca filmin kadrosuna Kenneth Branagh'ın da dahil olduğu açıklandı.


Christopher Nolan'ın geçen sonbaharda duyurulan yeni filmi Oppenheimer'dan ilk görsel yayınlandı. İlk görselde, atom bombasının geliştirildiği Manhattan Projesi'nin başındaki fizikçi J. Robert Oppenheimer'a hayat veren Cillian Murphy'yi görmekteyiz.

 

II. Dünya Savaşı sürecinde atom bombasının geliştirilmesinin anlatılacağı filmin kadrosuna, Nolan ile Dunkirk ve Tenet filmlerinde birlikte çalışan Kenneth Branagh'ın da dahil olduğu açıklandı. Prodüksiyon öncesi hazırlıkları süren ve $100 milyon bütçeye sahip olacağı açıklanan filmin kadrosunda Murphy ve Branagh'ın yanı sıra Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Michael Angarano, Jack Quaid, Alden Ehrenreich, Matthew Modine gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, 21 Temmuz 2023 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.