Matthew Modine

Matthew Modine

Doğum Bilgisi

22 Mart 1959

Yaş

61


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Chantier 19.034 264.469
Denizde Dehşet 4 Ağustos 2017
CGV Mars D. 31.641 410.804
Gerçek Sarışın 9 Ekim 1998
Özen Film 10.963 12.020
Karartma 10 Ekim 1997
Özen Film 32.931 18.025
Korsan 19 Nisan 1996
Özen Film - -
Full Metal Jacket 6 Ekim 1995
Warner Bros. - -
Avşar Film - -
Özen Film - -
Pasifik Tepeleri 11 Ekim 1991
Özen Film - -
Babanın Metresi 15 Haziran 1990
Avşar Film - -