Captain Marvel devam filminin hazırlıkları başladı

2.846 Gösterim
23 Ocak 2020 14:35
Captain Marvel devam filminin hazırlıkları başladı

Geçen yıl gösterime giren Marvel'ın kadın süper kahraman merkezli ilk yapımı Captain Marvel'ın devamı için hazırlıklara başlandı.


Her ne kadar dünya genelinde $1,128 milyar hasılat elde etmiş bir Marvel yapımının devam filminin geleceği aşikâr olsa da, Captain Marvel'ın hikâyesini sürdürecek yapımla ilgili Disney ve Marvel saflarından bir süredir resmi açıklama bekleniyordu. Gelen ilk bilgilere göre Captain Marvel 2'nin senaryosunu kaleme alması için, Disney Plus'ta yayınlanacak olan WandaVision dizisinin senaristlerinden Megan McDonnell ile görüşülüyor.

 

İlk filmde Samuel L. JacksonLashana Lynch, Jude Law, Ben MendelsohnDjimon HounsouGemma Chan, Annette Bening, Lee Pace gibi isimlerin eşlik ettiği Brie Larson'ın Carol Danvers, nam-ı diğer Captain Marvel karakterine geri döneceği devam filminde, ilk yapımın yönetmen koltuğunda oturan Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin yer almayacağı konuşulan diğer bir konu. Captain Marvel 2'nin vizyon tarihi de henüz netlik kazanmış değil. İlk film, Türkiye'de de gişede hatırı sayılır bir başarıya imza atmış ve toplamda 1.081.073 seyirci tarafından izlenmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.