Annette Bening

Annette Bening


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.03.2019 19.438.225 TL 1.082.282
27.04.2018 91.780 TL 8.327
27.03.2015 301.248 TL 19.215
02.11.2012 154.397 TL 15.493
11.03.2011 196.915 TL 17.048
30.07.2010 130.060 TL 13.620
12.09.2008 680.303 TL 66.520
08.10.2004 26.064 TL 2.898
18.02.2000 1.072.266 TL 540.839
02.04.1999 290.139 TL 233.142
11.04.1997 - -
31.01.1997 - -
15.03.1996 - -
22.05.1992 - -
28.02.1992 - -
29.11.1991 - -