Annette Bening

Annette Bening

Doğum Tarihi

29 Mayıs 1958

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.02.2022 ₺1.487.199 43.585
08.03.2019 ₺19.438.225 1.082.282
27.04.2018 ₺91.780 8.327
27.03.2015 ₺301.248 19.215
02.11.2012 ₺154.397 15.493
11.03.2011 ₺196.915 17.048
30.07.2010 ₺130.060 13.620
12.09.2008 ₺680.303 66.520
08.10.2004 ₺26.064 2.898
18.02.2000 ₺1.072.266 540.839
02.04.1999 ₺290.139 233.142
11.04.1997 - -
31.01.1997 - -
15.03.1996 - -
22.05.1992 - -
28.02.1992 - -
29.11.1991 - -