Annette Bening

Annette Bening


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Captain Marvel 8 Mart 2019
UIP Türkiye 1.082.282 19.438.225
Başka Sinema 8.327 91.780
Danny Collins 27 Mart 2015
Pinema 19.215 301.248
Hayalimdeki Aşk 2 Kasım 2012
Tiglon 15.493 154.397
Tiglon 17.048 196.915
Anneler ve Kızları 30 Temmuz 2010
Tiglon 13.620 130.060
Kadınlar 12 Eylül 2008
Chantier 66.520 680.303
Uzak Ülke 8 Ekim 2004
Pinema 2.898 26.064
Amerikan Güzeli 18 Şubat 2000
UIP Türkiye 540.839 1.072.266
Kuşatma 2 Nisan 1999
Özen Film 233.142 290.139
Çılgın Marslılar 11 Nisan 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Richard 3 31 Ocak 1997
Umut Sanat - -
Amerikan Başkanı 15 Mart 1996
UIP Türkiye - -
Bugsy 22 Mayıs 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Yasak İlişkiler 28 Şubat 1992
Özen Film - -
Kendini Arayan Adam 29 Kasım 1991
UIP Türkiye - -