Lee Pace

Lee Pace

Doğum Bilgisi

25 Mart 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Captain Marvel 8 Mart 2019
UIP 1.081.124 19.426.475
Son Efsane 25 Aralık 2015
M3 Film 3.080 29.613
Lincoln 8 Şubat 2013
Tiglon 49.038 617.181
Warner Bros. 1.064.089 12.475.206
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Kiracı 8 Temmuz 2011
Medyavizyon 31.124 271.177
Aşk Çeşmesi 30 Nisan 2010
UIP 38.345 371.097
Tek Başına Bir Adam 16 Nisan 2010
Tiglon 11.635 141.879
Kirli Sırlar 9 Mart 2007
UNP 117.522 1.069.644